Філіп Кіркоров відпочиває у Греції разом з репером Тіматі. До такого висновку прийшли шанувальники поп-короля російської естради, коли побачили його нові відео в Instagram-сторіс. Артист не зміг стриматися, і під час польоту на Кріт почав знімати ролики, і саме в них уважні глядачі, що поруч з Мартіном і Аллою-Вікторією сидить дівчинка, дуже схожа на дочку Тимура Юнусова (справжнє ім'я виконавця). Філіп Бедросович намагався приховати юну пасажирку, але вона все одно на секунду промайнула в кадрі.

Також на користь цього висновку свідчить те, що Кіркоров і Тіматі полетіли у відпустку одночасно, і обоє летіли приватним рейсом, швидше за все одним. Репер, до речі, лише дав зрозуміти, що відпочиває тільки з Алісою і без дружини Анастасії Решетової, яку раніше відправив з їх малолітнім сином Ратмир до свого батька з Сен-Тропе. А ось Філіп Бедросович як раз навпаки не приховує і хвалиться своєю поїздкою на Крит, як може. Він розповів, що оселився з дітьми в шикарному готелі, що належить його близькому другові Іліасу Кокотосу. Готель є одним з кращих на острові, а її головна "фішка" – це басейн, розташований прямо на набережній, чого не зустрінеш більше ніде у всій Європі.

Скрншорт з Instagram-сторіс Кіркорова
Скрншорт з Instagram-сторіс Кіркорова

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.