Співак і композитор Vlad Darwin (Влад Дарвін), якого називають головним романтиком країни, 24 липня випустив зворушливе відео до нової ліричної пісні "Зірка". Композицію він присвятив своїй дружині - джазовій співачці Христині Марті (Kristina Marti). Весілля пари відбулося в листопаді 2019 року.

Весілля Влада Дарвіна, фото: Instagram артиста
Весілля Влада Дарвіна, фото: Instagram артиста

Напередодні прем'єри Знай.uа поспілкувався з Владом про його стосунки з дружиною в шлюбі, про те, як він провів свій 34-й день народження і чому вирішив показати у відео моменти сварок з Христиною.

Владе, в статусі чоловіка які у вас обов'язки вдома?

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Напевно, як і у більшості чоловіків, на мені - всі матеріальні питання, покупка продуктів, планування наших спільних поїздок. Також я допомагаю коханій вибирати одяг, коли у мене є час і настрій.

Чим або як зазвичай вдається балувати дружину?

До того, як ми почали жити разом, Христина дуже мало часу приділяла собі - все віддавала людям, своїм учням, роботі. Зараз я наполягаю на тому, щоб вона займалася тільки собою: своїм фізичним здоров'ям, духовною роботою. Я не можу сказати, що я її балую подарунками або дорогими поїздками, але я роблю все, що в моїх силах, щоб Христина відчула легкість буття.

Кадр з відео на пісню "Зірка" Влада Дарвіна
Кадр з відео на пісню "Зірка" Влада Дарвіна

Яка ви родина: більше любите самоту або посиденьки з друзями?

Любимо проводити і час з друзями, і в самоті. Наприклад, нещодавно ми разом поїхали в прекрасне місце - готель в лісі на березі озера в Коростишеві. Як же там тихо і затишно! Нам з Христиною не потрібно було нічого. Ми просто випливали на катамарані в центр озера і медитували в повній тиші.

Влад Дарвін з дружиною Христиною Марті, фото: Instagram співака
Влад Дарвін з дружиною Христиною Марті, фото: Instagram співака

Ви за планування поповнення в сім'ї або як Бог дасть?

Як Бог дасть!

Чи є у вас домашні улюбленці?

Мені здається, що домашні улюбленці мені не потрібні. У мене є Христина. Вона іноді веде себе, як ласкава кішечка, іноді, як очманіла тигриця!

Ви завжди такий спокійний і врівноважений, а що може вивести вас із цього стану?

Христина дуже добре мене виводить зі стану рівноваги. Вона несвідомо знаходить в мені найбільш слабкі місця і піднімає зсередини мене всі ті почуття, які я ховав за сімома замками.

У вас нещодавно був день народження. Розкажіть, як відсвяткували?

У цьому році я не святкував день народження. Я був зайнятий прем'єрою пісні "Зірка", виїхав за місто разом з дружиною. І там я продовжував працювати. Тому що отримувати вітання від дорогих серцю людей по телефону і гідно відповідати на ці вітання - величезний труд! Я також постарався відповісти на всі повідомлення в соцмережах.

Влад Дарвін з дружиною Христиною Марті, фото: Instagram співака
Влад Дарвін з дружиною Христиною Марті, фото: Instagram співака

Вас вже давно вважають головним романтиком України. І кліп на пісню "Зірка" ви приготували дуже романтичний, з використанням кадрів з сімейного архіву. Як поставилася Христина до того, що у відео є кадри домашніх сварок.

Я іронізую над нашими сварками. У мене іноді є претензії до Христини: мовляв, занадто багато солодкого їж, мало спортом займаєшся. У відео "Зірка" використані особисті моменти, які так важливі для жінки і чоловіка. Ми показали ті моменти, коли між нами з'являється напруга. Іноді ця напруга переростає в конфлікти, над якими ми потім разом сміємося.

Кадр з відео на пісню "Зірка"
Кадр з відео на пісню "Зірка"

Кадр з відео на пісню "Зірка"
Кадр з відео на пісню "Зірка"

Чи плідно проходить для вас карантин? Ви ж пишете пісні не тільки для себе, але і для інших артистів.

Нові пісні є, і артисти звертаються. Дуже радий, що почав співпрацю з однієї шанованою мною співачкою. Сподіваюся, зовсім скоро ви почуєте пісню мого авторства в її виконанні.

Наскільки вам довелося поміняти свої робочі плани через карантин і чи сильно вдарив він по ваших заробітках?

Я перебуваю на етапі повного переосмислення свого життя. Творчість кинути я не зможу. Але я потроху відкриваю для себе інші сфери - бізнес і політику.

Труднощі загартовують. Який висновок ви зробили з цієї ситуації?

Труднощі допомагають позбавитися від всього непотрібного в житті - скинути баласт. Карантин показав нам, які наші істинні пріоритети.

Нагадаємо, раніше Vlad Darwin зворушливо привітав свою кращу подругу Alyosha з днем народження.

Також MamaRika розповіла Знай.uа, що допомогло їй з посмішкою пережити тривалий період карантину.

Також Знай.uа підготував матеріал про те, як виглядають діти найзнаменитіших супермоделей 90-х. Дізнайтеся, хто з нащадків красунь пішов їхніми стопами.