Український зірковий ректор Михайло Поплавський, який прославився на всю країну тягою до молодих студенток, знайшов собі ще одне цікаве заняття. І тепер заробляє популярність не лише напівоголеними дівчатами, а й з допомогою грошей.

Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський влаштував своєрідний конкурс.

Щотижня у себе в Instagram-профілі він проводить прямий ефір з кимось із відомих людей. Цей ефір заздалегідь анонсується постом в соцмережі. Щоб попіаритись, Поплавський обіцяє за найбільш креативні запитання від підписників заплатити авторам гроші - 5 авторам по 1 000грн.

Але цього зірковому ректору виявилось замало і він вирішив підняти рейтинг свого "Київського університету культури " та особистої сторінки.

Призи в цьому "конкурсі" сягнули до небес - від 50 до 300 тисяч гривень, а також Поплавський обіцяє смартфони і айфони.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

І все це лише за те, що люди будуть підписуватись на сторінки його навчального закладу і особисту, проявляючи при цьому активність у коментарях на цих сторінках.

Цікаво, чи багато знайдеться людей, які дійсно повірять, що за лайки та коментарі Поплавський заплатить 300 тисяч гривень?

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поплавський несподівано опинився на дивані з красунями у шкіряних сукнях

Як повідомляв портал Знай.ua, Поплавський відірвався від студенток і запалив з доярками у полі

Також Знай.ua писав, Поплавський змусив студенток танцювати під пісню Потапа