Наталія Варлей, улюблениця мільйонів глядачів усього Радянського Союзу, навіть у 73 роки спокійно фотографується і ділиться фотографіями у купальнику.

Зірка легендарної “Кавказької полонянки” Гайдая нещодавно відсвяткувала свій 73 день народження. Легенда кіно відмовляється вести життя звичайної пенсіонерки: вона активно відвідує різноманітні кінофестивалі і покази. Кіно - залишилось у її житті.

Цього разу в мережу потрапили фотографії акторки з відпочинку: на них Варлей у купальнику біля лежака. Звісно, жінка у 73 - не тендітна маленька дівчинка, яка в 20 років зіграла головну роль у Гайдая, проте досі залишилась дуже жіночною та красивою.

Наталія Варлей, фото Борис Кудрявов
Наталія Варлей, фото Борис Кудрявов

Жінка доволі давно розлучилась із третім чоловіком, загадковим будівельником, а тому живе в квартирі сама. Проте їй не сумно: в неї більше 14 котів, є дача. Окрім того, Варлей страшенно творча особистість, тому постійно пише вірші. У акторки є діти і онуки, які часто її відвідують. Хоча темна смуга після виконання ролі Панночки в екранізації “Вія” Гоголя переслідувала її декілька років, зараз жінка самодостатня і щаслива.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Нещодавно акторка презентувала автобіографію під назвою “Канатоходка”, в якій розповіла про своє творче життя, кохання і думки. Окрім того, вона поділилась прикрим інцидентом, який трапився між нею і Гайдаєм під час зйомок легендарного фільму: культовий режисер дозволив собі сексуально домагатись молоду акторку.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Вдова Гайдая "оригінально" виправдала чоловіка за нахабні домагання: "клімакс і г*вно".

Як повідомляв портал Знай.ua, Інтимні подробиці з життя Гайдая відправили його дружину у лікарню: вона його зовсім не знала.

Також Знай.ua писав, що Ви їх навряд чи впізнаєте: як виглядали улюблені зірки в свої найкращі роки.