Вдова режисера Леоніда Гайдая актриса Ніна Гребешкова прокоментувала заяву зірки "Кавказької полонянки" Наталії Варлей про те, що кінематографіст її домагався. Слова Гребєшкової передає радіостанція "Говорит Москва" у п'ятницю, 7 грудня.

За її словами, причиною слів Варлей став клімакс. Вона також зазначила, що не читала книжки актриси, і порадила журналістам "не копатися у всякому гівні".

"До Гайдая звертайтеся, але він уже помер 25 років тому. Мені це нецікаво", додала Гребешкова.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше в п'ятницю повідомлялося, що минуло півстоліття з тих пір, як на екрани вийшов культовий радянський фільм "Кавказька полонянка" і 25 років зі смерті режисера Леоніда Гайдая, але головна зірка картини Наталія Варлей дещо згадала. У своїй автобіографії 71-річна актриса розповіла про домагання з боку Гайдая, які пережила під час зйомок.

Після святкування дня народження Олександра Дем'яненка, який зіграв у "Кавказькій полонянці" роль Шурика, Леонід Гайдай зголосився проводити Варлей до готелю. Але режисер не відправився до себе в номер, де жив з дружиною, а зайшов за Наталею в її кімнату і спробував закрити за собою двері, незважаючи на прохання актриси цього не робити.

"І ми сіли — я на краєчок стільця, а Леонід Іович у крісло біля вікна — навпроти. Ситуація була більш ніж незграбна... Я почала заповнювати паузу, щось лепеча про день народження Сашка, про завтрашні зйомки... І тут у коридорі пролунав гучний звук квапливих кроків і зупинилася в дверях Ніна Павлівна. Я від збентеження не знайшла нічого розумнішого, ніж заявити: "Ми говоримо про роботу!". Ніна Павлівна мовчки вийшла. Грюкнули двері сусіднього номера. Леонід Іович піднявся з крісла і пішов до виходу, я рушила, щоб зачинити за ним двері. Але Гайдай несподівано сам закрив її зсередини, повернувся і спробував мене поцілувати", — розповіла Варлей на сторінках своєї книги "Канатоходка".

Також нагадуємо, зірка "Кавказької полонянки" заявила про домагання.

Як говорилося в недавньому матеріалі "Знай.uа", одна з жертв режисера розповіла страшні деталі про його домагання.

Нагадаємо, скандальний олігарх проміняв дружину на повію.