Окружний прокурор Манхеттена зняв частину звинувачень, які раніше були висунуті відносно продюсера скандального Харві Вайнштейна, якого підозрюють в безлічі злочинів сексуального характеру.

Про це повідомляє агентство Associated Press.

Як повідомляється, суд відхилив звинувачення актриси Люсі Еванс. За її словами, Вайнштейн примусив її до орального сексу в 2004 році.

Інші обвинувачення проти продюсера залишаються в силі і будуть розглянуті судом. Зокрема, його звинувачують у ще двох зґвалтуваннях: в 2006 і 20013 роках.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, продюсер Харві Вайнштейн був заарештований навесні 2018 року. Його звинуватили в насильницьких діях сексуального характеру і домаганнях. Майже сотня жінок зізналася в тому, що Вайнштейн здійснював з ними дії сексуального характеру. Продюсер використовував своє положення і міг зруйнувати кар'єру тих дівчат, які відмовлялися вступати з ним в сексуальний зв'язок.

Раніше повідомлялося, що як зазвичай, на грандіозному фестивалі в Каннах не обійшлося без скандалу.

Цього разу він торкнувся Харві Вайнштейна, якого звинуватила в згвалтуванні німецька актриса. Про це стало відомо завдяки повідомленням Hollywood Reporter.

Уточнюється, що жінка подала проти кінобосса позов в каліфорнійський суд. Своє справжнє ім'я жертва розкривати не стала. У позові вона фігурує під псевдонімом Емма Ломан.

Сама ж потерпіла розповіла, що в 2006 році Вайнштейн запросив її на кінофестиваль у Каннах. Після вечірки на честь відкриття продюсер запропонував їй зустрітися у готелі і обговорити перспективи кар'єри. Тим же вечером, за словами Емми Ломан, продюсер її зґвалтував і пригрозив мовчати, оскільки балаканина може зруйнувати її кар'єру.

Нагадаємо, Азія Ардженто, стала однією з тих, хто звинуватив продюсера Харві Вайнштейна в домаганнях, сама встала на його місце. Актор Джеймс Беннет звинуватив її в сексуальних домаганнях в 2013 році, коли йому було 17 років.

Раніше Знай.ua повідомляв, що прокуратура почала перевірку за звинуваченням Стівена Сігала в сексуальних домаганнях.

Також Знай.ua писав, що прокурор висунув більш жорсткі звинувачення в сексуальних злочинах Харві Вайнштейна.