Популярна українська співачка Настя Каменських, яка минулого року вийшла заміж за свого колегу Олексія Потапенка, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. На карантині у зірки з'явилося більше часу для спілкування з фанатами, ніж вона активно користується. В цей раз зоряна красуня опублікувала в мережі веселе відео своїх літніх розваг.

Як видно, Настя вирішила поплавати в басейні в яскравий літній день. Ролик починається з того, що співачка стоїть у воді і витирає обличчя від води, на ній злитий чорний купальник зі світлим принтом, який красиво підкреслив витончену фігуру. Відео цікава ще й тим, що воно змонтоване у зворотному порядку – спочатку видно, як співачка виринула з води, потім вона пливе назад і весело виринає. У підписі до публікації Каменських написала: "Новий день – новий початок". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.