Відомий український репер, продюсер і чоловік Насті Каменських Олексій Потапенко (Потап) часто публікує особисті моменти життя в Іnstagram.

Так, цього разу Потап показав реакцію відомої блогерки бабушки Валюші на кліп його пісні "Chica Bamboni" і викликав неймовірну бурю емоцій фолловерів.

"Постанова, но неплохая", - лаконічно написав під відео Потап.

На відео бабушка Валюша дивиться кліп і просто зачаровує емоціями і влучними жартами й коментарями про відео.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Оце то да! я не в’їхала, Потап так сильно схуд. А Дантес без Дорофеєвої зовсім по тьолках загуляв. Як кажуть, жінка - не завада, спілкуюсь для сміху", - жартує бабушка Валюшка і далі дивиться кліп.

Фолловери не стримали емоцій і засипали Потапа шквальними коментарями.

" Класні❤️ ", "🔥🔥🔥🔥👏👏👏", "Братишка годы идут. Тебе надо пополнение в семье ) 🔥", " Клас", "Лучший", - пишуть користувачі.

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Потап розкрив всю картину пристрасного роману Тіни Кароль і Дана Балана. Про це стало відомо завдяки новій публікації Маші Єфросиніної на своєму YouTube-каналі, яку вона підписала: "Потап про два шлюби, хейтерів сина та сварки з Каменських.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Потап розкрив всю картину пристрасного роману Тіни Кароль і Дана Балана: "Готові на все..."

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських повиляла стегнами на радість водіям – ось як треба ходити по хліб.

Знай.uа писав, Потап на очах мільйонів українців зробив приємно Каменських: "Мy baby..."