Ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський показав, як ходять студенти різних спеціальностей у його закладі. Артист поруч із молодою студенткою продемонстрував, як це бути хореографом чи дипломатом.

Дописом Поплавський поділився на своїй сторінці в Instagram.

"Ти абітурієнт 2020? З гарним настроєм ми вже готові тебе зустрічати в Київському університеті культури!🤩 А ти готовий? Яку спеціальність обрав? ", - підписав фото ректор.

На відео Поплавський під руку зі студенткою в образі стюардеси показав, який вигляд мають експерти з туризму. Потім, кинувши на плече блискучий одяг прикинувся хореографом, далі - з хлібо-сіллю і вишитим рушником показав, чим займаютьс дипломати і з мікрофоном спародіював тележурналістів. Студентка поруч з Поплавським декілька разів змінила образ, а ректор був стійким у виборі - білий піджак в крупну клітинку.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто нагадати, що нещодавно Поплавський прикинувся українським ді Капріо - став на вантажівці посеред колосистого поля, імітуючи легендарне кохання з фільму "Титанік", український ді Капріо розклав руки і мрійливо закрив очі, уявивши себе на кораблі у морі, а не на "газельці" в полі.

Нагадаємо, Поплавський прикинувся українським ді Капріо, розклав руки, як на "Титаніку" - Ceлін Діон плаче.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Ловелас" Поплавський показав свій "жіночий арсенал" на 15 красунь: рожеві сукенки і масочки.

Також портал Знай.uа писав, що Уляна Супрун виставила Михайла Поплавського посміховиськом у мережі – "Веде себе як збоченець".