Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим знімком з однієї з фотосесій для такого улюбленого українцями проекту "СТМПУ", позуючи лише в спокусливому шовковому боді чорного кольору і джинсах із завищеною талією. Так, красуня засвітила струнку фігуру і розкішні груди, доповнивши образ розпущеним волоссям і ніжним макіяжем.

Шукаю застібку🧜🏻‍♀️, бажаю крутецького дня🎬

Фолловери залишилися в захваті: "Русалонька Аріель🧜🏼‍♀️❤️", "Соня,Ви така очаровашка😍 Не можу на Вас надивитися😍😍😍😍😍", "Це волосся - окремий вид мистецтва!", "Я б хотіла мати можливість просто поспілкуватися з Сонею,мені здається,що вона офігенна,жінка з перчиком...Сонечка кохаю❤", "Просто захоплення♥️😍🔥", "Як гарно😍", "Як скульптура, навіть ручки немає😁", "Чарівні вигини😅❤️", "Богиня 😻".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Соня Плакидюк видала довгоочікувані секрети по догляду за розкішним довгим волоссям, які є однією з численних "фішок" рудої красуні.

Так, артистка зізналася, що п'є вітаміни, а також старанно стежить за харчуванням, адже лише комплекс може дати чудовий результат. Не варто також гидувати масажами голови, щоб до волосяних цибулин добре приливала кров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.