Сама популярна українська телеведуча, відома багатьом по телепрограмі "Орел і Решка", змогла повернутися в свою сферу після гучного скандалу. Вона стане ведучою рубрики про подорожі на одній з українських радіостанцій.

Про це написали viva.ua.

Нагадаємо, недобру славу раніше Регіні принесло її висловлювання про жінок, які пережили домашнє насилля. Фраза "А що ти зробила, щоб він тебе не бив?" не тільки сколихнула Інтернет, але й зруйнувала кар'єру Тодоренко.

Хоч пізніше телеведуча і запустила гучну кампанію проти насильства та віктимблеймингу, багато її нагород і контрактів були втраченіі. Так, співпрацювати з Тодоренко відмовилися корпорації "PepsiCo" і "Procter & Gamble". Однак, сама зірка вважає це хорошим уроком і шансом підняти дуже важливу для суспільства проблему.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За словами самої Регіни, нова можливість припала їй до душі.

"Дуже рада, що тепер можу поділитися своїм досвідом та емоціями, які отримала в подорожах, з радіослухачами. До того ж мені завжди було цікаво спробувати себе в ролі радіоведучої і вести програму українською мовою. Для мене робота на радіо — це абсолютно новий досвід! Дуже сподіваюся, що мої знання і рекомендації стануть в нагоді, коли кордони знову будуть відкриті, і ми знову зможемо вільно переміщатися по світу". Регина Тодоренко

instagram.com/reginatodorenko

Телезірка дійсно живе і горить подорожами. За 4 роки роботи в телешоу "Орел і решка", вона побувала у багатьох країнах земної кулі і навіть зробила девятимісячну навколосвітню подорож.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко натякнула на повернення в "Орел та Решку".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Маша Єфросініна несподівано виступила проти війни.

Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль у розкішній сукні спустилася в київське метро.