У Санкт-Петербурзі помер Енді Картрайт – відомий 30-річний репер з України. Він виступав у знаменитому Versus в барі 1703. Жах вселяють подробиці смерті музиканта, який народився в Україні, в місті Ніжині і починав свою творчість саме тут, на андеграунд майданчиках.

Дружина Енді Картрайта Марина, фото: Соцмережі
Дружина Енді Картрайта Марина, фото: Соцмережі

36-річна Марина розповіла, що вирішила інсценувати його пропажу і тому розчленувала тіло чоловіка. За словами жінки, репер помер від передозування наркотиків за 4 дні до того, як про це стало відомо поліції і ЗМІ. При цьому всі ці дні жінка розчленовувала тіло чоловіка, який був майже 2 метри ростом.

Останки Енді Картрайта, фото: Соцмережі
Останки Енді Картрайта, фото: Соцмережі

Марина стверджує, що вирішила нікому не говорити про смерть чоловіка заради його репутації, щоб його не вважали наркоманом і замість цього вирішила інсценувати його зникнення. Однак вона не придумала, як зрештою позбутися решток і вирішила зателефонувати адвокату. І правозахисник наполіг на тому, щоб вона дзвонила і повідомила про все поліції.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Місце смерті Енді Картрайта, фото: Соцмережі
Місце смерті Енді Картрайта, фото: Соцмережі

Правоохоронні органи прибутку у квартиру в будинку 134 по Невському проспекту і виявили там труп чоловіка, який був розфасований по 5 пакетів. При цьому деякі з них знаходилися в коридорі, а інші лежали в холодильнику.

З місця злочину поліцейські вилучили молоток, ніж, обробну дошку, ножівку по металу, пластиковий таз і наволочку.

Енді Картрайт, фото: Соцмережі
Енді Картрайт, фото: Соцмережі

На даний момент Марину затримала поліція, а за фактом знаходження розчленованого тіла порушили кримінальну справу. Пара жила разом кілька років, у них залишився спільний дитина.

Останній раз у соціальних мережах Енді був 27 липня. Він сделаланонс нового треку. В кінці 2013 року Енді записав альбом про глухого кота. Після цього його покликали на реп-батл Versus. У своїй символіці, за словами фанатів, Енді використовував містичні теми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Франківську звір напав на жінку в парку, удар в голову і непроглядна темрява.

Як повідомляв Знай. ua, у Запоріжжі запроторили за ґрати побив героя АТО нелюда - прийшов до суду в бронежилеті.

Також Знай. ua писав, що окровавлений пацієнт розповів про поліцейського свавілля в Києві.