Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото, на якому позувала лише в еротичній спідній білизні яскраво-червоного кольору і латексній кепці, стоячи на колінах і засвітивши розкішні груди і сідниці. Так, артистка зізналася, що такий спокусливий пост присвятила Міжнародному дню губної помади 29 липня, а в геолокації вказала один з розкішних столичних готелів, де, можливо, і з'явилася в такому сміливому вбранні.

Це фото присвячене Міжнародному дню... губної помади. 💄💋 до Речі, коли готувала пост, то трохи здивувалася, що в середньому, жінка, яка фарбує губи хоча б 5 днів в тиждень, за своє життя з'їдає близько 5 кг помади! 😱😳

Фолловери не пройшли повз: "Анастасія, майте совість! Трохи телефон з рук не випустив! )) 😍", "😍😍😍 вах. Моделька😈😍😍", "тепер Зрозуміло звідки ця зайва вага😂", "Уххххххххх❤️🙀", "А я шукав сьогодні привід напитися...Ось же він, свято!!!!Спасибі,Нана!!!🙏😄", "А скільки чоловік? Страшно подумати", "Мужики більше з'їдають 👌😍😊🌹🌹🌹", "Красотуля🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.