Популярна українська телеведуча, зірка "Нового каналу" і наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Так, буквально днями вона опублікувала свіже фото, на якому показала своїм шанувальникам "робочі моменти".

Читайте Знай Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Крістіни Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Крістіни Лебідь, скріншот: Instagram

"Коли Режисер тягне на роботу. А я хочу Жерти і... Жасмагати", - підписала нову публікацію телеведуча.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На опублікованому фото можна побачити Олену, яка лягла на газон і задерла ногу, неначе показуючи, що режисер намагається затягнути її назад працювати, і не дати навіть хвилинки на відпочинок. Буквально за кілька годин публікація зібрала майже 18 тисяч лайків і десятки коментарів з компліментами.

Також варто нагадати нашим читачам, що Олена-Крістіна Лебідь зізнавалася, що була "обманутою". Так, вона придбала кавун, а отримала "перестиглий огірок". Відповідне повідомлення вона опублікувала на власній сторінці в Instagram, яку тепер присвятила своїй чотирилапій подрузі – французькому бульдогу Сарі.

Так, зірка "Аферистів в мережах" повідомила, що напередодні придбала свій перший кавун в цьому сезоні, щоправда, поласувати ним вона не змогла. Зокрема, через те, що він був не червоний всередині, як всі ми звикли його бачити, а "білий".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенка похвалилася тим, як вона вживає "біле диво".

Як повідомляв Знай.uа мрійлива наречена Розенка розповіла про булочки: "Величезні! Як ви ходите?".

Знай.uа писав, наречена Розенка Олена-Крістіна Лебідь впіймала злочинця з отрутою: "Плати або...".