Відома українська модель, акторка і співачка Даша Астаф'єва поділилася історіями про те, як провела карантин. З її слів можна зрозуміти, що для неї ця пауза була більше схожа на відпустку і відпочинок, ніж на сувору самоізоляцію. Зірка Playboy відверто зізналася, що не сиділа вдома в Києві, а подорожувала по країні, навіть встигла побувати на базі відпочинку під Полтавою.

Читайте Знай Google News!

Завдяки інтерв'ю Каті Осадчій, стало відомо, що Даша Астаф'єва сама пише картини, які зазвичай розлітаються між її друзями. Співачка розповіла, чим займалася на карантині, а також Даша Астаф'єва відпочила з Сонею Плакидюк після послаблень.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю Даші Астаф'євої для "Світського життя".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Всі мої роботи розлітаються між моїми друзями і близькими людьми. Знаєш, запросили когось в гості, весить моя картина, під кінець гості повертаються додому з великою картиною. У мене багато книжок, лежить 6 книг я всі їх одночасно читаю... Багато моїх друзів пропонували, і навіть стали власниками на кілька днів моїх собак... Після ослаблення карантину, минулого уїк-енду ми під Полтавою добре відпочили, зібрали багато грибів, обійшли всі ліси навколо і повернулися всі з хорошими враженнями.", - розповіла Даша.

Також варто нагадати нашим читачам, що зіркова красуня часто публікує відверті знімки, і цей раз не став винятком – Даша виклала новий чорно-білий кадр в дуже пікантному образі, на якому її буквально не впізнати. На фотографії Астаф'єва заображена у цікавій локації, вона сперлася на високу табуретку і еротично вигнула спинку. Перед камерою красуня з'явилася в чорному картатому вбранні, поверх якого надягла чорні трусики із завищеною талією та лагідний топ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, секс-символ Даша Астаф'єва дала жару в прозорому плащике на голе тіло.

Як повідомляв Знай.uа екссолістка гурту "NikitA" сексуально зігнулася в "невидимому" білизна, українці розгледіли головна.

Знай.uа писав, солодке життя за пару хвилин, - Ольга Сумська видала рецепт божественного тортика без випікання.