Памела Андерсон - одна з найвідоміших актрис в світі. Вона взяла участь у кількох десятках фільмів і серіалів, багато з яких стали по-справжньому культовими. Незважаючи на те, що ці фільми знімалися в 1980-х і 1990-х, їх дивляться і зараз. Андерсон - активна користувачці соціальної мережі Instagram, і публікує величезну кількість контенту. Особливо цікаві користувачам архівні фотографії. Благо, Памела публікує їх у великій кількості. Одну з фотографій вона опублікувала вчора.

На фото вона постала перед передплатниками на задньому сидінні ретро-автомобілі американського виробництва. Вона зображена в легкому платті, яке практично не приховує її чарівне тіло. На фото ви можете побачити приголомшливі ніжки Памели Андерсон. Крім того, Андерсон постала зі своєю традиційною високою зачіскою, яка дуже полюбилася її фанатам.

Шанувальники оцінили фотографію Памели Андерсон. Всього за 1 день фото набрало більше 25 тисяч лайків. Фотографія також набрала більше 100 коментарів захоплених користувачів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Памела Андерсон похвалилася стиглими формами - "Грай з вогнем...".

Памелу геть не лякають цифри в паспорті, адже їй вже минуло 51, а виглядає вона немов цукерочка. Акторка продовжує інтригувати шанувальників і навіть перебуває у стосунка з молодим коханим, який молодший за неї майже на 20 років.

Як повідомляв Знай.uа Памела Андерсон виходить заміж: що відомо про обранця рятівниці Малібу.

Знай.uа писав, разюча різниця: як виглядають зірки, які відмовилися від силікону.