Міла Кузнєцова - відома українська модель плюс-сайз, блогерша і володарка вселяє бюста 13-го розміру. Дівчина брала участь в конкурсі Miss Universe Plus Size 2019 року. А на її аккаунт в Instagram підписано понад 550 тисяч осіб, яких вона частенько балує яскравими фото і відео зі свого життя. Так і цього разу красуня показала незвичайні знімки, на яких з'явилася в сміливому образі в зоопарку.

Читайте Знай в Google News!

Схоже, зіркова красуня відвідала Сафарі-парк в селі Щасливцеве на Арабатській стрілці, де вона зараз відпочиває біля моря. На прогулянку Міла вийшла в коротенькому червоному платті в білий горошок, яке ледь утримує її пишні принади і оголює ноги. Волосся моделі розпущені і красиво укладені, а на її обличчі легкий макіяж і сонцезахисні окуляри, вона кокетливо дивиться в камеру з легкою посмішкою. У парку дівчина позувала з верблюдами, годувала тигрів і завзято фотографувалася з осликом. У підписі до кадру Кузнєцова написала: "Вгадайте де я? Ні, це не Єгипет і не Таїланд! @Safari__schastlivtsevo дивовижне місце на Арабатській стрілці яке потрібно обов'язково відвідати! Сафарі парк нереально крутий, багато цікавих тварин. Як раз застала як дві ведмедиці гарчали один на одного. Погодувала мавп бананами, верблюдів бубликами, а найцікавіше маленького тигреня молоком. Вражень маса!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, насолити колишньому, зробити пластику, "продати" себе – як соціальні мережі змінюють життя.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв: татуювання для дівчат – що робити, а що краще немає.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська Кардашьян позбулася купальників і показала свої "диньки" з "персиком".