Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережу красивими фото з прогулянки на "Київському морі", а тепер показав миле фото, на якому позує в романтичному образі, залишивши в підписі до нього власний вірш.

Читайте Знай в Google News!

На новому чорно-білому фото Віталій позує з яскравим червоним яблуком в руках, він стоїть біля вікна і задумливо дивиться кудись у далечінь. Перед камерою зоряний красунчик з'явився в джинсах і тонкому білому светрі, крізь який просвічуються пружні соски і величний бюст. У підписі до цього незвичайного кадру Козловський написав вірш власного твору. Фанати артиста не пройшли повз і почали коментувати фото, засипаючи його компліментами в коментарях. Деякі запитують, чому він сумує, а інші захоплюються його віршем.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.