Ірландський актор, зірка серіалу "Шерлок", де він зіграв геніального професора Моріарті, Ендю Скотт загримів до лікарні. Про це повідомили в Twitter лондонського театру The Old Vic в Twitter, де Скотт грає у виставі "Три королі".

Вистава спеціально написана для нього драматургом Стівеном Бересфордом. Актор тимчасово призупиняє роботу у зв'язку з "невеликим хірургічним втручанням". За даними театру, проблеми зі здоров'ям незначні і не пов'язані з коронавірусом.

У суботу, 30 липня, на офіційній сторінці театру в соціальній мережі Твіттер з'явилося таке оголошення:

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми дуже шкодуємо, але наш актор Ендрю Скотт наразі знаходиться в клініці. Йому просто необхідно зробити термінову операцію, яка не особливо складна. Ми впевнені, що Ендрю дуже швидко одужає і встане на ноги. Наші глядачі зможуть побачити прем'єру вже наступного тижня ".

Представники театру вирішили відповісти на деякі питання стурбованих фанатів. Вони повідомили, що життю актора нічого не загрожує. Також дана операція ні в якому разі не пов'язана з коронавірусом. Однак прем'єру довелося все-таки перенести.

Ендрю Скотт має ірландське походження, він знявся у великій кількості фільмів і серіалів. Популярність він здобув завдяки таким картинам: "1917", "Віктор Франкенштейн", "Аліса в Задзеркаллі". А світове визнання до актора прийшло після ролі Моріарті в серіалі "Шерлок".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Шепелєв привів сина на телешоу і всі "побачили" Жанну Фріске - "В студії ахнули"

Як повідомляв портал "Знай.uа", без них Тіни Кароль не було б: улюблениця Балана записала чуттєве зізнання

Також Знай.uа" писав, родичі Ротару гарують у полях, поки "Хуторянка" співає? Син зірки показав ексклюзивні кадри