На офіційному Instagram-акаунті "Кварталу 95" було опубліковано коротке комедійне відео з Юрієм Ткачем. Воно було знято під час зйомок серіалу "Одного разу під Полтавою". Ткач сидить з гучномовцем в руці і повторює, щоб катамарани були прибрані, так як байдарки йдуть. Тому публікація і була підписана фразою "Коли ти на зйомці, а душею - на морі". Користувачі, які переглянули це відео, діляться усміхненими смайликами, натякаючи, що відео вийшло дуже смішним.

У 2013 році Юрій Ткач отримав пропозицію в зйомках серіалу "Країна У" від "Студії Квартал-95". Після цього мав можливість знятися в телевізійному шоу "Танці з зірками" і стати суддею в гумористичному шоу "Ліга Сміху".

"Одного разу під Полтавою" є спін-оффом до "Країні У", де Юрчик і Яринка постають головними персонажами. Режисером виступає Андрій Бурлака.

У свої 36 років Юрій одружений і виховує дочку Єлизавету.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, професора Моріарті з "Шерлока" терміново госпіталізували - що загрожує життю Ендрю Скотта. Актор тимчасово призупиняє роботу в зв'язку з "невеликою хірургічним втручанням". За даними театру, проблеми зі здоров'ям незначні і не пов'язані з коронавірусів.

Як повідомляв "Знай.uа", автор Гаррі Поттера Джоан Роулінг нарвалася на цькування через "менструаторів": погрожують вбивством та зґвалтуванням.

Знай.uа писав про Ольгу Фреймут, яка зачарувала красенем-чоловіком і маленькою донечкою на відпочинку: "Копія тата".