Співачка Наталя Могилевська у неділю, 2 серпня, відсвяткувала своє 45-річчя в одному з найдорожчих закладів столиці.

Артистка на ювілей запросила понад сотні зіркових гостей. Привітати іменинницю прийшли Оля Полякова, Ірина Білик, Камалія, Влад Яма, Григорій Чапкіс, травесті-діва Монро, Влад Дарвін, Юрій Рибчинський, Надя Дорофєєва, Вова Дантес, Маша Фокіна, Ольга Навроцька, Катерина Кухар та багато інших.

Гості назвали свято "вечіркою року" і публікували багаточисельні фото і відео в Instagram саме з таким хештегом.

Травесті-діва Монро і Наталя Могилевська, фото: Instagram
Травесті-діва Монро і Наталя Могилевська, фото: Instagram

Нещодавно Могилевська презентувала кліп на пісню "Белый самолет", в якому постала в новому іміджі блондинки. І ювілей вона вирішила святкувати в світлих тонах, запропонувавши гостям прийти в білого кольору одязі. Виділилася тільки одна зірка - Оля Полякова.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Королева ночі" одягла облягаючу рожеву сукню з декольте.

Оля Полякова та її менеджер, Артемій Чирков
Оля Полякова та її менеджер, Артемій Чирков

Крім того, що Оля і так прикувала до себе всю увагу ефектним нарядом, вона ще влаштувала фотосесію в золотій клітці. На балконі ресторану встановлена ​​ця клітина, в яку і залізла співачка. Її довгі ноги могли споглядати не тільки гості вечора, а й сотні тисяч підписників Полякової в соцмережі. Чим не "пташка" в клітці?

Оля Полякова, фото: Instagram зірки
Оля Полякова, фото: Instagram зірки

Оля Полякова, фото: Instagram зірки
Оля Полякова, фото: Instagram зірки

Оля Полякова, фото: Instagram зірки
Оля Полякова, фото: Instagram зірки

Оля Полякова, фото: Instagram зірки
Оля Полякова, фото: Instagram зірки

Після такого тривалого затишшя в сфері шоубізнесу для багатьох гостей цей вечір став ковтком свіжого повітря. Як повідомив Знай.ua піарменеджер Могилевської, вона довго сумнівалася, чи святкувати день народження, з огляду на ситуацію в країні в зв'язку з пандемією. Але, судячи з щасливих і задоволених облич гостей і самої іменинниці, свято вдалося на славу. Всі змогли побачити знайомі обличчя, з якими не перетиналися довгі місяці, змогли послухати наживо артистів і натанцюватись від душі.

Легенда танців Григорій Чапкіс особисто провів майстерклас для присутніх. Станцювати під керівництвом 90-річного хореографа вийшли багато гостей: Влад Яма, Оля Полякова, Катерина Кухар, Монро та інші.

День народження Наталі Могилевської
День народження Наталі Могилевської

День народження Наталі Могилевської
День народження Наталі Могилевської

День народження Наталі Могилевської
День народження Наталі Могилевської

Поет Юрій Рибчинський приготував для Наталії безцінний подарунок - вірш про іменинницю.

"И пусть ей нравилась попса - у нее была фигура и офигенные глаза!

Она могла чумным нарядом своих соперниц подкосить и останавливала взглядом мимо летящее такси.

Она ни в чем не знала меры, жила без правил и манер.

И за нее миллионером мог стать любой миллиардер..."

Юрій Рибчинський та Ольга Навроцька
Юрій Рибчинський та Ольга Навроцька

Ніна Митрофанівна Матвієнко під час свого привітання згадала про дідуся Наташі, з яким була знайома. Вона розповіла, що він був великим патріотом і готував такі кріплені настоянки (медовухи), після яких вона з чоловіком "рачки вилізли звідти, хоча пила трохи".

Ніна Матвієнко та Наталя Могилевська
Ніна Матвієнко та Наталя Могилевська

Багато добрих і приємних слів в цей вечір було сказано на адресу іменинниці. Вова Дантес нагадав усім, що він - учень Могилевської з часів другої Фабрики зірок, якою вона займалася. Він тоді переміг разом з Вадимом Олійником, а Наташа була їхньою "мамою" і наставницею.

Камалія, Влад Дарвін та Павло Зібров порадували гостей своїми хітами. А під кінець вечора на сцену вже вийшла сама ювілярка. Запалила по повній!

"Вчера гудела на дне рождения потрясающей, сильной, волевой, удивительной, смелой, дерзкой, очень творческой и однозначно сложной, Легенды Алексеевной. Так громко и одновременно нежно я называю Наталью Могилевскую. И это не лесть и лизоблюдство, Вы меня знаете, - поділилася з підписниками у соцмережі травесті-дива Монро. - Мы никогда особо не дружили, пару раз пересекались на концертах и корпоративах, кстати, первый раз это было еще до того, как изобрели хайлайтер. Но я всегда следила за творчеством девушки с волосами цвета лилий! И всегда удивлялась и восхищалась ее внутреннему чутью, когда сделать перезагрузку и выдать зрителю себя новую!

Да, были проколы, серьезные, я бы даже сказала, эпичные, но даже в той сложной ситуации Наталья была последовательна! А с такими людьми можно в разведку.

И в своем новом этапе, артистка, вся в белом, снова пускается в пляс, как в начале своего пути под ла ла ла, не скрывая свой возраст, не маскируя морщины, просто продолжает делать то, что она умеет делать лучше всего! Петь, выступать, дарить эмоции и щедро делиться своим опытом.

В нашем обществе, артистка, да не только артистка, простая женщина, в возрасте за 40-к, обречена быть похоронена в ворохе бесконечных претензий к внешности, к возрасту, к стилю, к личной жизни.

Чаще всего - все не так, все не то! И колоссальных усилий стоит желание хотеть дальше творить, меняться, искать себя новую и развиваться. Поэтому сегодняшний тост, а реально текст звучит, как тост, за тех, кто вас вдохновляет!"

Травесті-діва Монро
Травесті-діва Монро

Також Монро поділилася кількома кумедними кадрами зі свята.

Це велелюбний Павло Зібров обійняв Олю Полякову. До речі, дружина Зіброва теж поруч. А ось Оля, як завжди, прийшла без чоловіка.

Дві діви - Наталя Могилевська та Ірина Білик. Нагадаємо, Іра в цьому році теж відсвяткувала ювілей - 50-річчя.


Наташа пообіцяла найближчим часом поділитися враженнями про те, як пройшов її день народження, і професійними фото, звичайно ж.

Раніше повідомлялося, що Ірина Білик привітала Наталію Могилевську з ювілеєм пристрасним поцілунком.

Також Знай.ua писав, що Наталя Могилевська зізналася, хто допоміг їй заробити перший мільйон.