Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно відзначала тридцятирічний ювілей творчої кар'єри, часто радує численних фанатів яскравими фото і відео на сторінці в Instagram. Цього разу зоряна красуня виклала в мережу оригінальне фото з колегою по сцені Наталею Могилевською, а в підписі до публікації привітала її з днем ​​народження.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку можна побачити, як дві співачки Іра і Наташа злилися в поцілунку, вони обидві в розкішних сценічних костюмах. Причому у Білик на голові цікавий аксесуар з білого пір'я, а у Могилевської схожий, тільки з чорним пір'ям. У підписі до кадру Ірина привітала колегу з її 45-річним ювілеєм. "Моя улюблена @nataliya_mogilevskaya, вітаю тебе з твоїм днем! Нехай любов приносить тобі натхнення і задоволення! А твої красиві пісні летять по світу і радують людей! Друзі! Давайте разом в коментарях привітаємо мою подружку Наталочку з Днем народження!", - написала Білик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Ірина Білик раптово змінила стиль, шанувальники не впізнають.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала, як виглядала в молодості.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ірина Білик зворушила історією з дитинства, фанати не стримують сліз.