Трирічний син Ірини Білик підкорив користувачів мережі незвичайною зовнішністю. Нещодавно йому виповнилося 3 роки. Хлопчик стає все більш схожий на батька.

Про це повідомляє Clutch.ua.

Українська співачка Ірина Білик показала молодшого сина Табриза, якого народила від сурогатної мами. Нещодавно хлопчикові виповнилося 3 роки, і він схожий на батька Аслана Ахмадова. Свіже сімейне фото артистка опублікувала на презентації нової пісні, яка присвячена Новому році.

На фотографії Ірина Білик тримає синочка на руках, а Аслан обіймає. Всі посміхаються і виглядають щасливим. Співачка одягнена в чорний костюм, а її чоловік - в класичні штани і чорний бадлон. На плечі чоловіка накинутий синій шарф. 3-річний Табриз теж модник: хлопчика нарядили в джинси, стильний картатий піджак і зручні мокасини.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Свої побажання Ірина Білик висловила в пісні, яку презентувала під назвою «З Новим роком, Україно». Вона обіцяє стати хітом новорічних свят.

«Я впевнена, що після того, як цю пісню прослухають всі українці, настане чарівний час, і в нашу країну прийде світле, яскраве, веселе і прекрасне життя. Я впевнена, що ця пісня чарівна, і вона принесе успіх кожному з нас і всій Україні», – заявила зірка.

Шанувальники побажали Ірині Білик щастя в сімейному житті, здоров'я і успіху. «Море чудес і теплих сніжинок! Любимо і обіймаємо!» — написали передплатники в коментарях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співачка розповіла про те, з ким зустрічається її старший син. За словами Білик, у Гліба є дівчина Аліса, яка живе в Лондоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", самим несподіваним і яскравим виявився візит на червону доріжку премії Ірини Білик. Відома співачка з'явилася на церемонії в супроводі своїх головних чоловіків - 3-річного сина Табриза і чоловіка Аслана Ахмадова.
"Знай.uа" писав, що скандальна українська співачка Ірина Білик опублікувала на своїй сторінці в Instagram нове фото у відповідь на критику на адресу своєї зовнішності з боку прискіпливих хейтеров.