Незважаючи на те, що шлюборозлучний процес популярної співачки Поліни Гагаріної та молодого світського фотографа Дмитра Ісхакова ще не почався, чоловік артистки, схоже, вже будує особисте життя з іншого.

Вже майже колишній чоловік Поліни Гагаріної серйозно взявся за налагодження особистого життя і не соромиться про це повідомляти в соціальних мережах.

Читайте Знай в Google News!

Про те, що шлюб Поліни Гагаріної і Дмитра Ісхакова тріщить по швах стало відомо кілька місяців тому. Пара не живе разом вже досить довго. Про це спочатку повідомили їх спільні друзі, а потім і сам Дмитро підтвердив, що дійсно не живе з Поліною.

І якщо Гагаріна няк не коментує ситуацію, весь свій час присвячуючи вихованню сина і доньки, то Ісхаков часто публікує в блозі сумні вірші, чим наштовхнув підписників на думку, що його меланхолія пов'язана з розставанням з дружиною.

Однак, як з'ясувалось, поетичний настрій фотографа викликаний іншими обставинами його життя, а сам Дмитро зовсім не самотній.

Так, нещодавно Ісхакова " застукали" на прогулянці з новою дівчиною в Ботанічному саду на ВДНГ. Причому дівчина була не одна, а з малюком, якому на вигляд близько року.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ісхаков віз коляску, а молода мама несла малюка на руках.
Дмитро із молодою жінкою трималися за руки і виглядали як сім'я.

Зазначимо, що пізніше фото цієї ж дівчата з'явилося в Instagram Дмитра Ісхакова - на ньому вона позує напівоголеною.

Як пише онлайн-видання Super, нову пасію звуть Катерина. Вона займається підприємництвом і далека від сцени. А Дмитро не є батьком дитини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поліна Гагаріна кинула свого чоловіка фотографа Дмитра Ісхакова та звільнила його з роботи

Як повідомляв портал Знай.ua, Гагаріна відбила чоловіка у Варнави, а доля покарала розлучницю

Також Знай.ua писав, Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.