Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео, зробленим біля трейлера з бекстейджа такого улюбленого українцями проекту "СТМПУ", позуючи в довгій сукні червоного кольору з величезним ніжно-рожевим бантом на голові. Так, артистка похвалилася шикарною розтяжкою і засвітила довгі ніжки, пожартувавши, що так проводить час між випробуваннями для моделей.

#ножкойэть 💃🏼 Тепер ви знаєте, чим я зайнята на бекстейджі @topmodels_ukraine між випробуваннями 😜

Читайте Знай в Google News!

Фолловери залишилися в захваті, не пройшла повз навіть прима-балерина Катерина Кухар: "Головне губку ще закусити)))", "Ми так і зрозуміли, що в разі чого - в обличчя можна отримати не тільки з кулака😉😂😂😂😂😘", "Цими довгими ногами можна і птаха в польоті зачепити 😂😻", "Еть 😉👏👏👏Краса в деталях,і рухах 😘😘😘❤️", "Фантастика, не інакше 😮", "Як перестати залипати на цей бумеранг? 😅😍😍😂", "Які гарні капці", "Нічого собі розтяжка!!!!!", "😍 Яка тонка і дзвінка. Лань, не інакше".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.