Російський співак Андрій Григор'єв-Апполонов, який в народі більш відомий, як Рудий з гурту "иванушки International", став на деякий час знову популярним. Знаменитість активно веде сторінку в Instagram, багато подорожує по світу і навіть зрідка дає концерти фанатам, які пам'ятають його хіти ще з 90-х.

Так, артист разом з Кирилом Андрєєвим відвідали Ялту, Крим, позуючи поруч один з одним, а на останньому кадрі забавно висміяли скандальну балерину Анастасію Волочкову. Шпагатная зірка рекламувала один з СПА-салонів, який нібито дарує молодість, позуючи в дуже коротенькому рушнику.

Гарно пішли!

Фолловери не пройшли повз: "Ну як можна в 50 років так виглядати?", "Як все-таки наше покоління класно збереглося 😜👍", "Які ви класні !! Я, пам'ятаю вас двох , саме такими в 90 ті роки . Не змінилися !браво!! Люблю!!😘😘😘", "Найулюбленіші❤️❤️мої Іванушки❤️", "Кумири моєї молодості!♥️ Відмінні хлопці! Бадьорості і здоров'я!✊", "Остання фотка ваще чітка) 🔥😂❤️", "Ви кльові!!! Волочкова там за місцем рулить🤣", "о мій бог, Волочкова продовжує собі молодість. Біжіть хлопці, звідти подалі 🤣 а то пішли красиво 🤪..".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Горбунов осідлав Нікітюк, Осадчій краще цього не бачити

Як повідомляв портал "Знай.uа", Слава Камінська вперше розповіла, що розлучилася з чоловіком.

Також Знай.ua" писав, що Аліна Гросу прикинулася черницею і з чоловіком підкорила червону доріжку