Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новими фото свих шпагатних пригод, а в підписі до них розповіла про польоти і аерофобії.

Читайте Знай в Google News!

"Вчора ми з Віктором Швецем на запрошення директора авіацентру "Воскресенськ" відвідали це прекрасне місце. Автожир – це гібрид літака і вертольота, званий гіропланом. Це безпечний вид транспорту, здатний здійснювати посадку з вимкненим двигуном. На жовтенькому я політала. З професійним пілотом. Він допоміг мені частково знизити мою аерофобію, оскільки я дуже боюся літати на літаках. А біленькі я поміряла мірою свого шпагату. Тепер навіть не знаю, який вид транспорту зручніше. Інформацію про цих коників Автожир можете подивитися на сайті Agro-avia.ru і auto-gyro.ru.мені дуже сподобалося", - розповіла Волочкова в підписі до публікації.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще