Відома українська телеведуча, блогер і "Ревізор краси" Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує у своєму мікроблозі. А цього разу вона вирішила показати шанувальникам знімки в образі, в якому з'явилася на зйомках нового випуску програми "Ревізор".

Читайте Знай в Google News!

Як видно, перед камерою Олена з'явилася на вулиці, ці знімки були зроблені під час зйомок ще до карантину, адже на деревах ще немає листя. "Ревізор краси" відвідала барбершоп в Кривому Розі, де обслуговують тільки чоловіків, саме тому вона вбралася в чорний брючний костюм з білою сорочкою і метеликом, начепила вуса і одягла капелюх. На знімках Філонова крутить в руках рожеву табличку, а в підписі до публікації запитує шанувальників, чи згодні вони з її рішенням з приводу барбершопу. "Як Вам Моя Ревізія? Згодні з рішенням? Хто дивився? Поділіться враженнями", - написала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.