У Києві почали знімати 4-серійну пригодницьку комедію від студії "Квартал 95" – "втікачі". За традицією в перший знімальний день після першого відзнятого кадру режисер разом з усіма членами групи розбили на щастя тарілку.

тарілка серіалу "Втікачі"
тарілка серіалу "Втікачі"

Фільм розповідає історію сім'ї Гуманних, яка переживає кризу. Батько Ярослав перестав бути успішним художником, дружина Вікторія стала трудоголіком, син Тимофій не може подружитися з однокласниками, а донька Ліза намагається наслідувати мажорним подругам. Вікторії стає відомо про махінації в банку, де вона працює і рятуючись від кілерів їм доводиться бігти в забуте богом СМТ.

команда серіалу "Втікачі"
команда серіалу "Втікачі"

Там сім'я замість того, щоб сидіти тихо, починає війну з місцевими жителями, а потім і з мафією в обличчі міської влади, яка перетворила гранітний кар'єр на сміттєзвалище.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"У нашому фільмі відразу чотири головні герої, які хоч і є членами однієї сім'ї, але досить віддалені один від одного. А взагалі наша історія – про те, що іноді тільки надзвичайні обставини змушують згадати про найголовніше в цьому житті – це сім'я і щирі взаємини між людьми", - зазначив сценарист Олександр Щур.

Андрій Силкін і Борис Шефір з сім'єю
Андрій Силкін і Борис Шефір з сім'єю

Головні ролі в проекті виконують Ніна Гогаєва, Андрій Самінін, Міша Плавак і Вероніка Лук'яненко. Також в серіалі грають Дмитро Чернов, Віктор Жданов, Олена Хахлаткіна та інші. Режисер – Андрій Силкін. Продюсери – Борис Шефір, Валерія Ткачук, Сергій Демидов, Олександр Божков, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук.

Ніна Гогаєва
Ніна Гогаєва

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, "Ніби збила машина", - Пікалов з" Кварталу 95 " розповів, як перехворів коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кошовий розповів, що сталося з "Кварталом 95" без Зеленського: "Ми не можемо зрозуміти, як він це робив".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Кравець з "Кварталу 95" разом з донькою виступили проти насильства.