"Королева російського шансону" Любов Успенська поділилася новими відео, у якому вона прокоментувала дефіцит алкоголю й ботоксу, і розповіла про те, що питиме морс. Однак увагу підписників привернула зовнішність співачки: її обличчя досить набрякле, немов від зловживання алкоголем або б'юті-процедурами.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний запис був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Если нету водки в доме, сколько хочешь в гастрономе. Дефицит. С алкоголем, с ботоксом, но есть морс. Водка подождет", - каже шансон'є у відео.

"Подмосковные вечера…" - написала вона у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фанати Успенської, можна сказати, прийшли у жах від її зовнішнього вигляду. На їхню думку, артистка явно перестаралася з пластичними операціями.

"Господи, що ви зробили зі своїм обличчям", "Щось сильно перекачала губи. Навіть все обличчя опухло", "Від Успенської, яку ми знаємо, тільки очі залишилися. Що ви робите з собою? Навіщо такі губи?", "Як ніби Люба до цього відео цілий місяць пила. Що ви з собою зробили?", "У вас губа на ніс залізла", - йде мова у коментарях здивованих підписників.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим.

Також портал "Знай.ua" писав, що Успенська похвалилася фото з Лободою.