Українська модель Дарина Кирилюк поділилася інформацією про жорстоке побиття співробітниками одного з курортів Туреччини. Вона має намір покарати всіх винних за всією суворістю закону.

Турецьким виданням було опубліковано чорно-біле відео, в якому можна побачити хлопця, який бив лежачу дівчину. Співробітники курорту свою провину заперечують і повідомляють, що Кирилюк з компанією почали конфлікт першими. З їхнього боку було сказано, щоб модель з друзями не намагалися шукати винних, а розповіли всю правду про подію.

За словами свідків, відпочиваючі були п'яні і кидалися льодом. Коли їх попросили перестати це робити, до зауваження ніхто не прислухався, тоді і почалася бійка.

Модель розповіла свою версію подій: "на нас напала служба безпеки пляжу. Чотири дівчини були побиті, включаючи мене, хлопці теж сильно постраждали. Ми вже дали поліції свідчення. Не повинні і не будемо закривати очі на те, що сталося!”. На її думку, співробітники пляжного клубу щось приховують, так як відмовляються віддавати записи з камер спостереження.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Справа розслідується місцевою поліцією, курорт же був закритий на 15 днів. Місцевою владою були мобілізовані відповідні установи, зокрема, Міністерство культури і туризму, так як інцидент стався в одному з провідних туристичних центрів Туреччини.

Нагадаємо, Alyona Alyona видала, хто допоміг їй потрапити в український шоу-бізнес: "Стали не просто друзями".

Як повідомляв "Знай.ua", постраждала від насильства героїня документалки Netflix наклала на себе руки: "Вона так і не оговталася від цього".

Знай.ua писав, на "Танцях з зірками" розгорнеться гаряча боротьба - за кого вболівати в цьому сезоні.