Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. І цього разу красуня не розчарувала фанатів, виставивши спекотне фото з відпочинку, на якому їсть.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Олена відображена за трапезою в готельному номері. Перед камерою Зоряна красуня з'явилася в сексуальному бежевому ліфчику на чорних бретельках, поверх якого накинула білий готельний халат, причому спустила його з плечей. Волосся телезірки зібрані в недбалий пучок на маківці, а на її обличчі немає макіяжу, зате є дивні сонцезахисні окуляри. У підписі до кадру Філонова написала: "Лухарі Стайл! Живи і кайфуй". Фанати в захваті від нового образу зіркової красуні, Олену завалюють компліментами в коментарях до фото, деякі жартують, що після перегляду її знімків їм захотілося поїсти.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут
Показати ще

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.