Зйомки романтичного реаліті "Холостячка" вже почалися. Вже відомо, що головною героїнею стала актриса театру і кіно, зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина.

Читайте Знай в Google News!

У команді визначилися, що даруватиме Ксенія чоловікам на церемонії замість червоних троянд. Було вирішено вручати фаворитам красиві тематичні бутоньєрки.

"Від першої вечірки я чекала легкості. Класних чоловіків з яскравими емоціями, незвичайними появами, неймовірною харизмою", - зізналася Ксенія.

бутоньєрки на "Холостячке", фото СТБ
бутоньєрки на "Холостячке", фото СТБ

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Дівчина не приховує, що дуже хвилювалася перед стартом зйомок.

"Хотілося, щоб все вийшло красиво і комфортно для всіх. Щоб не було дивних ситуацій. І не хотілося виглядати нерозумно через хвилювання. Але мені здається, нам все вдалося чудово", - сказала актриса.

місце зйомки "Холостячка", фото СТБ
місце зйомки "Холостячка", фото СТБ

До слова, беззмінний ведучий проекту "Холостяк" Григорій Решетник став ведучим і реаліті "Холостячка".

"Мені приємно, що після 10 сезонів проекту "Холостяк", я теж можу здивуватися новому крутому проекту. На першій вечірці я не тільки переживав за головну героїню, оскільки був упевнений, що Ксенія точно впорається, а навіть більше хвилювався за чоловіків. Як вони переживали на церемонії, як Ксенія вела з ними діалог, як вони дивилися на неї вже закоханими очима – це неймовірно! Вже заздрю телеглядачам, які восени побачать на СТБ "Холостячку", - поділився ведучий.

Григорій Решетник, фото СТБ
Григорій Решетник, фото СТБ

На переконання Решетника, в українських жінок повернеться віра в справжніх чоловіків.

"всі учасники дуже успішні і скромні. Часто так трапляється, що ти досяг успіху в кар'єрі, а в особистому житті не виходить. Проект покаже, що чоловіки також можуть боротися за кохання, у них теж є переживання і невпевненість. Але на противагу цьому у них є стрижень, і вони йдуть завжди до кінця", - зазначив Григорій.

Холостячка, фото СТБ
Холостячка, фото СТБ

тарілка "Холостячка", фото СТБ
тарілка "Холостячка", фото СТБ

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина проявила характер і кардинально змінила зовнішність.

Як повідомляв портал Знай.uа, нова "Холостячка" Мішина відверто розповіла про свою мрію.

Також портал Знай.uа писав, що головна героїня "Холостячки" Мішина заінтригувала побаченням.