Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, на якому з'явилася в незвичайному образі на прогулянці.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Раміна відображена на жвавій київській вулиці, на прогулянку вона вийшла в стильному вбранні, який складається з бежевого брючного костюма, під піджаком якого видно строкату блузку яскравого візерунка. Свій образ красуня доповнила модними босоніжками і невеликий сірою сумочкою, її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка. у підписі до публікації Есхакзай розповіла про улюблені бренди. Як вам такий #streetlook? Люблю костюми @bettybarclay.ukraine за їх універсальність: і на зйомки, і з подругами в кафе, і з коханим на побачення, прекрасне доповнення мого образу – топ з насиченим флористичним принтом – Це дуже красиво і жіночно! Мій # totallook від німецького бренду @bettybarclay.ukraine. Заходьте до них на сторінку, вибирайте свій ідеальний образ зі знижками до 50% і оновлюйте свій гардероб за супер цінами", - написала Раміна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.