Донька співачки Любові Успенської Тетяна Плаксіна-особистість самодостатня, цілком собі скандальна і широко відома в світських колах. Плаксіна талановита художниця з крутим характером. Такі, як вона, здаються невразливими. Але нещодавно на сторінці Плаксіної в Instagram з'явився пост, який до смерті перелякав її шанувальників. Художниця виклала фото, де вона лежить на лікарняному ліжку після аварії в Коста-Ріці. У Плаксіної розбите обличчя, а також вона написала, що після події позбулася семи передніх зубів.

"Я зламала щелепу і втратила сім передніх зубів. Я перенесла шість операцій по заміні кістки. Тепер я готова до установки імплантатів... завдяки тому, що у мене не було зубів, я навчилася по-справжньому любити своє я. зустрічатися з моїми демонами і проходити через жорсткий, виснажливий душевний і нищівний фізичний біль", - відверто написала Тетяна.

Шанувальники в коментарях захоплювалися мужністю своєї улюблениці і бажали їй якнайшвидшого одужання. Також небайдужі зійшлися на думці, що те, що трапилося — лише одне з життєвих випробувань, яке Плаксіна витримала з честю завдяки своєму сильному характеру.

Дочку Тетяну Успенська народила в 1989 році від свого четвертого чоловіка, бізнесмена Олександра Плаксіна. До слова, стосунки зі знаменитою матір'ю у Плаксіної досить напружені.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

В ефірі шоу" Зрки зійшлися " на телеканалі НТВ Плаксіна заявила, що мати її душила і всіляко знущалася над нею.

В інтерв'ю програмі "Пусть говорят" на російському "Першому каналі" Плаксіна заявила, що мати віддавала її в психіатричну клініку, де її "заколювали" препаратами до такої міри, що вона ставала "як овоч".

"Лікарі поставили Плаксиній діагноз "хронічний шизофреноподібний психоз". По суті, вона не віддає звіту своїм діям. Співробітники НТВ, скориставшись цим, зняли передачу, взяли у Тетяни підпис, який нічого не означає", - Сказав у коментарі StarHit адвокат Успенської Олександр Бенхін.

За словами Успенської, її дочка отримала $15 тис.за скандальне інтерв'ю програмі "Пусть говорят" про свою матір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, скандальна Любов Успенська запалила на закритій вечірці в Харкові.

Раніше портал " Знай.ua " повідомляв, що Успенська заговорила про весілля з Кіркоровим.

Також портал " Знай.ua " писав, що Успенська похвалилася фото з Лободою.