Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження, зібравши усіх зіркових друзів в одному з найбільш розкішних ресторанів столиці.

Наталія також зізналася, що починає життя "з чистого аркуша", позуючи зі своєю командою "Наш формат" на гумористичному шоу "Ліга сміху". Так, артистка приміряла стильний білосніжний костюм з чорним блейзером, забавно танцюючи з хлопцями на "Співочому полі" в Києві.

побувала на першому за це літо великому концерті. Ліга Сміху. Співоче поле. Свіже повітря! Всі запобіжні заходи враховані і при цьому було дуже весело. Дякую @ligasmeha за приголомшливі емоції ❤️

Фолловери не пройшли повз: "Ура! Нарешті новий випуск! Я так сумувала за Лігою Сміху!", "урааа новий випуск ми чекали 😍 ❤ ️ 🔥 😘 👍 👍 @ nataliya_mogilevskaya"," супер!Ви і ваша команда як завжди на висоті... 💜 💜 💜 ", "Вам дуже личит Новий Стиль😍 👌"," красуня! Захоплююся!!! 💓 💓 💓 💓 💓 ", "Як завжди богиня))))😍"," шикарна. ❤️".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".