Мер'єм Узерлі-європейська і турецька актриса, яка прославилася виконанням головної ролі в рейтинговому проекті "Величне століття". Артистці вдалося настільки яскраво втілити на екрані образ Хюррем-султан, що вже на наступний день після виходу серіалу вона прокинулася знаменитою. Тепер в актрисі складно дізнатися горду Хюррем-султан-вона зробила пластику обличчя, змінила зачіску і здорово схудла.

Читайте Знай в Google News!

На свіжих фотографіях в Instagram Мер'єм Узерлі виглядає вельми молодо і стильно. А нещодавно актриса показала досить зухвалі знімки з нової чорно-білої фотосесії, на яких з'явилася в спокусливому образі і незвичайної локації. Як видно Зоряна красуня відображена, за цікавою шторкою, через яку кокетливо визирає. Перед камерою вона з'явилася в стильній чорній сукні в білий горох, її волосся недбало укладені, а на обличчі яскравий макіяж і губки бантиком. Фанати в захваті від нових фото Узерлі, її засипають компліментами в коментарях до публікації, багато відзначили, що на цих знімках вона сама на себе не схожа.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" Халіт Ергенч зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.