Відома українська співачка і підопічна колишнього нардепа Святослава Вакарчука Христина Соловій опублікувала у своєму facebook милі фото свого котика і привітала його таким чином з Днем кота.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина зізналась, що вже 4 роки кіт з притулку живе у неї вдома і він - найкращий компаньйон на сонний чи серіальний марафон. До посту артистка прикріпила миле фото обнімашок з котиком.

Христина Соловій, фото facebook
Христина Соловій, фото facebook

"Десь 2016 року, я взяла цього здорованя з притулку. Тепер - це мій найкращий компаньйон на сонний чи серіальний марафон. Він завжди і у всьому мене підтримує, ніколи мені не перечить. Кіко чекає мене зі студії, з концертів, зйомок, фотосесій і завжди біжить назустріч, як пес. Іноді Кіко з‘їдає більше за мене, але поки я спроможна його прогодувати - його все влаштовує. І мене теж. День котів сьогодні! Любіть своїх та не оминайте увагою і їжею безпритульних", - йдеться у повідомленні Христини.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Десь 2016 року, я взяла цього здорованя з притулку. Тепер - це мій найкращий компаньйон на сонний чи серіальний...

Geplaatst door Христина Соловій op Zaterdag 8 augustus 2020

У коментарях підписники виконавиці почали активно скидати фото свої мурликів і влаштували цілий котячий флешмоб.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Христина Соловій роздяглася на пляжі заради ефектного кадру: Вакарчук почервонів від сорому.

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати розкритикували інтимне тату нареченої Микити Добриніна.

Також портал Знай.uа писав, що Олег Скрипка та Христина Соловій потішили фанатів спільною піснею: тизер зворушливого кліпу.