Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила архівний пікантний кадр, плаваючи в блакитній солоній воді на тлі гір і насолоджуючись літом. Так, артистка виринула з моря, підставивши обличчя променям спекотного сонечка і показавши, як виглядає без краплі макіяжу.

Варто відзначити, що зараз Настя і її чоловік Потап знаходяться в Києві, і нещодавно в їхній родині сталася радісна подія - поповнення від їх собачки породи бішон-фрізе на прізвисько Мімі.

Fall into deep 🌊 (занурююся в глибину)

Фолловери не прошили повз і почали комметнувати публікацію: "Гола??", "Красуня💣 💣", "Яка краса) круто💚"," гармонію теж потрібно шукати", " качечка!!!", "Я теж так хочу😻 😻"," краса💖 💖 💖"," від Відео відразу настрій моря і відпочинку😁 🙏 🙏 🙏", "Оооооо яка краса👌 👌 🎉 😁 😁".

Популярні новини зараз
Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Варто відзначити, що раніше Настя Каменських виставила трепетне відео, порадувавши шанувальників неймовірною новиною - виявляється, їх з Потапом білосніжна собачка Мімі породи бішон-фрізе вперше стала мамою. Так, артистка показала, як турботлива дівчинка годує чотирьох новонароджених крихіток молоком, не стримуючи радісних емоцій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.