Скоро Юлія Біньковська з третього сезону модельного реаліті Нового каналу вперше стане мамою. А поки вона насолоджується своїм прекрасним становищем.

Про це повідомляє прес-служба Нового каналу.

Читайте Знай в Google News!

Довгонога "Клео" з третього сезону "Топ-моделі по-українськи" на якийсь час відмовиться від зйомок і дефіле, присвятивши себе материнству. Наприкінці жовтня Юлія Біньковська та її хлопець Антон Дудка вперше стануть батьками.

"На перших двох місяцях вагітності мене постійно сильно нудило. Вранці, вдень ввечері... я просто не могла зрозуміти, що відбувається. Але потім все пройшло, зараз я іноді забуваю, що вагітна, поки не стану боком до дзеркала і не побачу живіт, — сміється випускниця модельного реаліті Нового каналу. - Мої смакові переваги не помінялися - не можу сказати, що їм багато солодкого або солоного, або все разом. Апетит такий же, як і до вагітності".

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Незважаючи на те, що народжувати Юлія буде лише через кілька місяців, вона вже почала готуватися до появи малюка на світ.

"Ми вже купили деякий одяг, ванночку, а скоро купимо коляску і ліжечко. Мені дуже подобається займатися цими покупками, особливо вибирати одяг - вона така ма-Лінька: навіть не віриться, що в неї може влізти дитинка", — каже дівчина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше волосся росте як на дріжджах: секретний рецепт трихологів, швидкий результат.

Як повідомляв портал "Знай.ua", зірка "Топ-модель по-українськи" порадила прості способи вічної молодості: шкіра буде, як у малюків.

Також "Знай.ua" писав, що петрушка для вічної молодості: дієтологи розповіли про незвичайні властивості рослини.