Учасниця третього сезону реаліті "Топ-модель по-українськи" (Новий канал) Катя Чечеленко поділилася простими правилами, завдяки яким виглядає бездоганно.

Читайте Знай в Google News!

"У мене комбінована шкіра, схильна до висипань і сухості в області щік. Доглядати за нею непросто, але я виробила свою систему – може, вона буде корисна і комусь із вас", – каже Катя.

Шість beauty-лайфхаків від учасниці "Супер Топ-моделі по-українськи" Каті Чечеленко:

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

1. Не чіпайте обличчя руками! За день людина торкається величезної кількості предметів, тому спровокувати появу прищів на обличчі, чіпаючи його брудними руками, дуже просто. А в умовах пандемії коронавірусу ця шкідлива звичка ще й небезпечна для здоров’я!

2. Не торкайтеся запалення! Якщо ви хочете мати гарну шкіру, час забути про ще одну шкідливу звичку і припинити видавлювати прищики. По-перше, так їх може стати ще більше. По-друге, на обличчі залишаться червоні плями або рубці.

3. Пийте багато води. Щоб мати сяючу і пружну шкіру, потрібно вживати достатню кількість води, адже вона насичує клітини зсередини. Важливо: йдеться саме про чисту воду, а не про
газовану, чаї, каву та соки.

4. Правильно харчуйтеся. Ні для кого не секрет, що шкіра обличчя – індикатор того, чи в порядку наш організм. Тому потрібно не приховувати вади, а викорінювати їх зсередини. Зокрема, відмовившись від шкідливих продуктів.

5. Підберіть відповідні засоби для щоденного догляду за вашим типом шкіри. Зробити це допоможе косметолог або дерматолог.

6. Пийте вітаміни. Але лише після консультації з лікарем!

Прості правила, але їх дотримання подарує сяючу і красиву шкіру кожній дівчині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше волосся росте як на дріжджах: секретний рецепт трихологів, швидкий результат.

Як повідомляв портал "Знай.ua", загоряння виробляє до важких ускладнень: захворювання, при яких не можна перебувати на сонці.

Також "Знай.ua" писав, що петрушка для вічної молодості: дієтологи розповіли про незвичайні властивості рослини.