"Міс Україна-2011" Олеся Стефанко народила первістка. У 32-річної українки народився хлопчик від білоруського бізнесмена і мільйонера Сергія Алісеєнко. Радісну новину повідомила Олеся на своїй сторінці в Instagram.

"Ласкаво просимо в цей світ, маленький ангел", - написала красуня в соцмережі.

На знімку 32-річна дівчина позує в білій сукні разом зі своїм чоловіком IT-інвестором Сержем Алісеєнко. На руках вона тримає немовля.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, що Олеся Стефанко сама родом з Івано-Франківської області. У 2016 році після двох років відносин вийшла заміж за білоруського підприємця Сергія Алісеєнко. Закохані зіграли весілля у Флоренції, а зараз проживають в Майамі-Біч в штаті Флорида.

Відзначимо, що молода мама вже повернулася з пологового будинку і щосили зайнялася медитацією. Протягом всієї вагітності вона стежила за харчуванням і давала поради майбутнім мамам.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.