Олена Філонова - телеведуча програми "Ревізор" на “Новому каналі”. Зірка активно веде свої соціальні мережі, в яких ділиться своїм життя. Філонова створює образ легкої дівчини-реготушки, яка багато сміється з себе і всіляких ситуацій. Важливу роль у її блозі займає їжа, яку дівчина дуже полюбляє. За останній час телеведуча набрала вагу, про що їй постійно нагадують підписники, фанати і хейтери. Саме цій проблемі вона й присвятила свою публікацію.

Читайте Знай в Google News!

Так, Філонова на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram виклала світлину, на якій вона позує у красивій білій сукні. Важливим у цьому пості є не фото, а текст:

Потім не дивуйтеся ЧОМУ СВІТ СТАВ таким жорстоким! ВИ САМІ дозволяє йому бути ТАКИМ! (...)

Людина в праві самовиражатися як він хоче. Вірно! Людина має право на особисту думку! Людина має право вибору і дії, вчинки, прояви себе як хоче. АЛЕ! Не має право переходити на особистості ображати або принижувати перед суспільством у своїй манері, лише тому що сам звик до такого рівня спілкування. Це не здраво! Називати людини жирна або свинею (як це дозволяють собі деякі коментатори) Це вже хамство, безкультурне прояв, приниження і вже точно не критика.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нова захисна реакція і виправдання: «Це правда»; «На правду не ображаються» ....

Ви серйозно? Ви абсолютно втратили межі спілкування! Раз не бачите різниці!”

Олена Філонова, фото - https://www.instagram.com/efilonova/
Олена Філонова, фото - https://www.instagram.com/efilonova/

Далі телеведуча зазначила, що такі речі неприємно чути будь-кому, тому що це ображає. Далі Філонова розповіла про таке явище як фетшеймінг - коли люди зазнають нищівної критики і ненависті через вагу, більшу за сучасні західні корпоративні стандарти краси.

"Фетшеймінг (від англ. Fat - «жир» або «товстий», to shame - «соромити») або фетфобія (від англ. Fat - «жир» або «товстий», phobia - «боязнь») - це дії або висловлювання, які принижують, висміюють або ображають людину або групу людей за повноту!

Якщо люди такі «грамотні». Чому не розуміють цього і продовжують гнути свою лінію, не бачачи істинної правди в тому, що вони образили людину ?!

Чи не звернути уваги неможливо!

Оскільки я не хочу допускати і дозволяти людям і далі так висловлюватися!

Цькування і переслідування, приниження і образу. Те від чого залежать зараз наші «диванні експерти»

До речі! У свою адресу Ви критику теж не сприймаєте. А вона у мене об'єктивна і справедлива! Не хочу опускатися до рівня образи!

Ми всі дорослі люди!

Але забули про людяність!

Ми всі різні.

Але давайте не забуватися і не ображати один одного! Адже завтра, на моєму місці, можеш опинитися ТИ!" - написала зірка екранів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, напівгола зірка" Ревізора " Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце в День святого Валентина.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.