Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий ролик, який знімала для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатки TikTok.

Так, артистка позувала в гардеробній їх з чоловіком Потапом будинку, примірявши білосніжне спокусливе вбрання і доповнивши його незвичайною зачіскою. Настя підкреслила струнке тіло і бронзову засмагу, влаштувавши спекотні танці під динамічну музику.

Today’s state of mind : dancing 💃🏻😘 (Сьогоднішній душевний стан: танцювальний)

Фолловери не пройшли повз, проте їх думки розділилися. Одні захоплювалися Настею, інші вирішили, що вона викладає дуже багато "танцювальних" роликів: "мовчала, перегорнула, але це вже аут! Блін і як людина подобається і пісні подобаються, підписалася, але ось ці відео 5й місяць це вже перебір 🙈 🙈 🙈 🙈 🙈 прям вже реально🤢", " Ох і танці... 🤦 ♀ ️ Ну чо увагу привертає, люди пишуть - для цього і робиться подібне... 😂 😂 😂 ", "😍 😍 😍як харно", "класс класна..", "Красуня!", "Що це?", "Начебто доросла жінка...".

Популярні новини зараз
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.