Настя Каменських популярна не тільки на телеекранах. Її блог в Instagram також широко відомий серед користувачів. Особливість Каменських в тому, що вона не тільки ділиться своїм життям, а й намагається вести діалог зі своїми читачами. Під черговою публікацією вона запропонувала розповісти, яким видалося літо для фоловерів.

Каменських постала на фотографії перед користувачами в красивій білій сукні. Окрасою фото стала її прекрасна зачіска з вплетеними у волосся квітами. В описі Настя написала, що літо в цьому році протеает особливо швидко, але ж так хочеться утримати його і отримати максимум задоволення від останніх сонячних днів. Тому вона запропонувала своїм шанувальникам поділитися з нею, як пройшло їх літо, і використовувати для цього тільки emoji.

Користувачі брали активну участь у діалозі. Публікація Каменських набрала майже 30 тисяч лайків всього за 1 годину. Фанати публікували найрізноманітніші emoji, від звичайного сонечка, до більш оригінальних "подарунків", транспорту, книг і т. д.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще