В останні кілька років життя Брітні Спірс наповнене пригодами. Вона двічі лікувалася в психіатричній лікарні, ходили чутки про те, що вона знаходиться під сильним контролем і впливом батька і власних менеджерів. Тому фанати іноді розцінюють її пости в Instagram, як заклики про допомогу. Так сталося з черговою публікацією від 13 серпня.

Спірс опублікувала фотографію, на якій вона разом з коханою людиною на пляжі. Вони каталися на велосипедах. Спірс написала, що вона щаслива приїхати в це прекрасне місце на велосипеді, їй добре на цьому пляжі і ... закликала допомогти планеті. Причому слово HELP було написано великими літерами.

Фанати розцінили в цьому не заклик допомогти планеті, а заклик допомогти самій Брітні, яка ніяк не може вибратися зі своїх проблем. Вплив батька і менеджерів, очевидно, настільки сковує Брітні, що вона вже готова просити допомоги навіть у власних передплатників. Чи дійсно це був заклик допомогти природі або знак про допомогу самої Брітні, напевно, ми не дізнаємося.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, #FreeBritney: Брітні Спірс подає таємні сигнали з проханням врятувати її - шанувальники звернулися в Білий дім

Як повідомляв портал Знай.ua, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки.

Також портал " Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.