Наталія Корольова, зірка російської естради, якій заборонений в'їзд в Україну з 2016 року, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Раніше вона шокувала своїх шанувальників фотографією, на якій акцент був приділений бровам знаменитості. Зараз Королева опублікувала відео, на якому відобразила результат походу за грибами.

Читайте Знай в Google News!

Вона каже: "Слухайте, зайшла взагалі поруч в лісок, чисто навіть прогулятися. Всі говорять гриби-гриби-гриби, кошик прихопила". Після чого представляє шанувальникам цілу корзину всіляких грибів. За її словами, вона в них зовсім не розбирається. Тільки одне вона запам'ятала з дитинства, бабуся вчила її, що запах капелюшка повинен бути грибний.

Користувачі порівнюють Наталію Корольову з Червоною Шапочкою, хоча одягнена вона була досить просто, на ній можна помітити кофту з персонажем дитячих мультфільмів Мінні Маусом і смугасті гумові чоботи. "Наташа а у нас в Мурманську одні сироїжки, ніколи такого не було, навіть поганок немає", "Наташка, хороші їстівні гриби, навіть не сумнівайся."і Багата поляна! А великий і правда підосичники! Ох який супчик буде!",- зазначають користувачі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо ," так і розуму Турман затьмариш": Королева точно повторила легендарний образ з "Кримінального чтива".

Як повідомляв "Знай.ua", Королева нічого не робить зі своєю лохматкой, навпаки-дає поради.

Знай.ua писав, "Кошмар, на себе не схожа", - Наташу Королеву в образі Дюймовочки звинуватили в пластиці.