Відома українська телеведуча Ольга Фреймут спеціально для своїх прихильниць записала вельми цікаве відео, з правилами вишуканого етикету. Фреймут дала покрокову інструкцію - як леді повинні виходити з автомобіля.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ольги Фреймут в мережі Instagram.

"Як елегантно вийти з машини? Наближаємося якомога ближче до дверей. Відкриваємо для себе самі, або чекаємо, поки нам їх відкриють. Коліна і носочки повинні щільно прилягати один до одного (щоб не продемонструвати мимоволі щось сокровенне) наступне - ставимо дві ступні одночасно на землю. Потім висовуємо голівоньку і виштовхуємо сідниці. Це вихід з машини для панянок. Написати, як по етикету виходити з машини чоловікам?", - заявила Оля.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

До слова, Ольга показувала, як виходити з авто не просто автомобіля, а елітної марки Porche. Цікаво уявити картину, коли "справжня леді" вийде таким способом з "Жигулів" або "Lanos". Ось це вже буде справжнє шоу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Оля Фреймут їдко висміяла "мера" Притулу: "Це смішно!".

Як повідомляв Знай.uа, не Кот і не Прохоров, - Ольга Фреймут розсекретила партнера по "Танцям з зірками".

Знай.uа писав, разом не тільки на "Танцях з зірками", - Дікусар грайливо вкусив Камінську в незвичайному місці.