Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле, на якому позує на парковці в цікавому образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Раміна відображена на тлі безлічі автомобілів. Не прогулянку красуня вийшла в цікавому бірюзовому сарафані, під який одягла світлу футболку, її волосся недбало укладені, а на обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до кадру Есхакзай заговорила про шкідливу звичку сидіти в соцмережах. "Скільки часу ви проводите в #instagram? Особисто я навіть не беруся рахувати... якщо немає зйомок, вільні руки, є час між зустрічами і справами – обов'язково залізу в інста подивитися новини, розібрати Директ, виставити пост/сторіс. Вранці автоматично беру телефон і заходжу сюди. Увечері перед сном теж... Хочу позбутися звички гортати стрічку перед сном і ще більше хочу перестати діставати телефон в присутності інших людей за вечерею/обідом. Як мінімум, це відсутність елементарної етики і недотримання етикету. Телефон на зустрічі повинен бути в сумці", - написала Раміна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.