Олена-Христина Лебідь-одна з найвідоміших українських телеведучих. Однак вона відома не тільки завдяки телебаченню, а й завдяки своїй блогерській діяльності. У Олени-Христини є відвідувана сторінка в Instagram, за її життям стежать сотні тисяч передплатників, і вона регулярно радує їх фотографіями зі свого життя. Цього разу вона опублікувала фото з відпочинку, і попрощалася з курортом, на якому провела відпустку.

Цього року Олена-Христина Лебідь та її коханий Павло Розенко обрали вітчизняний курорт. Вони відпочивали на Азовському морі. Вона опублікувала цілу серію фото. На фотографіях Олена-Христина лежить на пляжі в оригінальному купальнику, грає з улюбленим собакою, і навіть відпочиває в Луна-парку.

"Відпустка ... він полетів, але обіцяв повернутися. Спасибі, Азовське морько, сумувати не будемо. Тому що ми продовжуємо літати!",- так підписала свої фотографії з відпустки Олена-Христина Лебідь. Користувачам сподобалися фото телеведучої. Всього за 3 години публікація набрала понад 15 тисяч лайків. "Такі довгі ноги", " ви прекрасні і позитивні а ваша посмішка схожа на комедію. Так тримати!", Блін ви така класна... Я від вас балдію просто."– - так коментували фотографії підписники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, " Кайфуй і думай про мене": Дантес опублікував пікантне відео... для чоловіків.

Як повідомляв " Знай.ua", при країни, три моторошних вбивства - українцям покажуть детективний трилер "Принцип задоволення"

Знай.ua писав, що Віктор Павлік не зміг оговтатися від загибелі сина: відео, яке неможливо дивитися без сліз. Український співак Віктор Павлік, чий син помер після тривалої боротьби з хворобою, поділився зворушливим відео з фотографіями з сімейного архіву.